Rafturile laterale din oțel inoxidabil oferă spațiu pentru platourile alimentare și pregătire. În plus, fiecare raft are 3 cârlige de scule pe capete, care oferă un loc convenabil pentru a atârna perii de grătar, etc. Raftul stâng Spirit II E-210 se poate plia când nu este folosit.

Weber Spirit II E-210 2018 cântărește 100 de kilograme, cu 14 kilograme mai ușor decât modelul mai vechi. În timp ce modelul anterior s-a așezat pe 4 rotițe, noul model are 2 roți.

Ușurința asamblării

. Firebox-ul și conducta de gaz sunt pre-asamblate, trebuie doar să asamblați coșul și să atașați componentele. Majoritatea oamenilor pot face acest lucru în aproximativ 2 ore.

Ușurința folosirii

Sistemul de aprindere Crossover este foarte fiabil. Un singur aprinzător cu baterie AA luminează primul arzător, care permite ca celelalte arzătoare să fie aprinse.

Schimbarea rezervorului de propan este relativ ușoară, iar porțelanul de pe grătare și barele aromatizante îl fac ușor de curățat.

Calitatea gătitului

E-210 asigură căldură uniformă atât în ​​gătirea directă, cât și în cea indirectă și se ridică la temperatură relativ rapid. Grătarul de gătit din fontă asigură o retenție excelentă a căldurii și distribuie căldura constant pe toată suprafața.

Barele aromatizante acoperite cu porțelan prind picături și le vaporizează în fum, revenind astfel mai multă aromă alimentelor. În plus, acestea canalizează, de asemenea, orice rămășițe care nu sunt vaporizate departe de tuburile arzătoare și către sistemul de gestionare a grăsimilor, ceea ce ajută la prevenirea apariției flăcărilor și a tuburilor arzătoare înfundate. Barele aromatizante distribuie, de asemenea, căldura în mod uniform pe întregul grătar, ceea ce face ca Spirit II E-210 să fie unul dintre cele mai bune grătare pentru gătit și afumat indirect.

În plus, construcția solidă din aluminiu turnat din giuliu și o singură aerisire contribuie, de asemenea, la performanțele superioare de gătit indirect ale E-210.

Ușurința curățării

E-310 are un sistem de gestionare a grăsimii care face curățarea simplă. Orice sucuri și bucăți de carne care nu sunt vaporizate de barele aromatizante sunt prinse de tava care este poziționată spre vasul de prindere. Atât tava pentru unsoare, cât și vasul de prindere sunt ușor demontabile pentru curățare. Vasul de prindere poate fi schimbat sau tapat cu folie de aluminiu pentru mai multe utilizări.

Mesaje similare: