Roșul, sau rosetti-ul, nu este o culoare deloc subtilă. Dacă ți-ai făcut planuri pentru un machiaj rosetti PinkPanda, atunci asigură-te că ți-l faci cum trebuie. Există câteva metode prin care poți face rujul roșu classic și machiajul roșu să fie irezistibil. Însă, trebuie să te asiguri că va fi în favoarea frumuseții tale naturale și nu împotrivă.

Ruj rosu
Rujul roșu poate fi folosit pentru a accentua trăsăturile și pentru a afirma dominația

Aici sunt câteva sfaturi cu care o să ai un machiaj roșu fabulos și cuceritor:

Găsește rujul roșu potrivit pentru tine

Poți purta ruj roșu în fiecare zi, fără să fie pentru o ocazie special. Partea bună e că ai o grămadă de opțiuni din care să alegi. Singura dificultate e să găsești o nuanță care să se potrivească, însă îți poți da seama mai rapid dacă îți știi tonurile pielii. Aici sunt câteva sfaturi ajutătoare:

  • Culorile rozalii sunt ideale pentru femeile cu ten mediu sau deschis. 
  • Culorile albăstrii sunt perfecte pentru tenul deschis cu tente reci. 
  • Culorile roșu căcămiziu sau roșu portocaliu sunt grozave pentru pielea bronzată. 
  • Culorile roșu portocaliu sau mov sunt ideale pentru pielea neagră închisă. 
  • Culorile portocalii sunt perfecte pentru tenul maroniu mediu sau deschis.

Pe de altă parte, poți începe și cu o bază pură pentru buze daca nu vrei ceva prea intens. 

Când o aplici, alege nuanța care îți place și pune puțin ruj pe degetul mijlociu. Ridică-ți buzele și trasează-le cu degetul pentru a aplica culoarea. Acoperirea va fi perfecta dacă folosești degetele. La final, vei avea un look cireșiu sau Kool-Aid. De asemenea, nu uita să îți tratezi buzele înainte de a aplica orice ruj prin exfoliere și folosește un balsam ca să te asiguri că culoarea va fi aplicată egal. 

Poți purta și fard pentru obraji roșie?

Rozul e cu siguranță o culoare mai popular decât roșul când vine vorba de fardul pentru obraji. Cu toate acestea, nu înseamnaă că nu poți avea unul roz dacă vrei. De fapt, fardul roșu poate fi folosi pentru orice piele. Trebuie doar să îți știi tonurile pielii și să te hotărăști cât de intens să fie fardul. Experții susțin că machiajul rosetti arată mult mai atrăgător la femeile cu pielea mai închisă.

Greșeli de ruj și blush

Din nou, secretul stă în modul de aplicare. Vârsta și forma feței joacă un rol important pentru că oamenii din să aibă o prospețime naturală a pielii care e mai ușor de întreținut când suntem tineri. Însă, când pielea începe să își schimbe culoarea, poate că vei simți nevoia să adaugi puțină culoare. Dacă te afli în situația aceasta, poți folosi un fard direct la baza obrajilor și să îl întinzi în sus și înapoi.

Dacă te grăbești, poți folosi ruj pe post de fard și să-l întinzi ușor pe tot obrajul. Indiferent ce alegi să faci, totul depinde de cât de bine îl amesteci.

Folosește aceste sfaturi pentru a avea un machiaj rosetti cuceritor!

Mesaje similare: