Gura are un mâner rotativ manual pentru direcție. Este de asemenea ajustat manual pentru înălțime. Burghiele de 30cm trec prin cele mai tari secțiuni de zăpadă și gheață. Operarea în al doilea stagiu a fost ușoară și gura nu s-a blocat. Dacă burghiele se blochează poți să folosești unealta inclusă pentru deblocarea lor. Ca să rezum, cred că Troy-Bilt Storm 2410 este o achiziție bună. Este destul de bun pentru iernile din Chicago și prietenos cu portofelul. S-a descurcat cu problemele pe care i le-am dat.

Suflătoare de zăpadă 24 inch Troy-Bilt

Troy-Bilt are două suflătoare de zăpadă 24-inch care nu sunt scumpe, dar fac treabă bună pentru mulți oameni. Mașinăriile folosesc aceleași componente ca varianta mai scumpă – dar nu au atâtea caracteristici. Au aceeași garanție. Unul dintre modele, Troy Bilt Storm 2460, este cel mai bun suflător pentru valoarea sa pe piață. Dacă locuiești într-o zonă cu până în 150cm de strat de zăpadă și stai la o stradă cu două benzi, este o alegere perfectă.

Troy-Bilt Storm 2460 MY 24-inch Cea mai bună alegere: Storm 2460 păstrează tradiția mașinăriilor foarte bune și fiabile. Poate să se descurce ușor cu multe dintre problemele unei ierni normale. Lucrează foarte bine pe pietriș, gazon și ciment. Motorul de 208cc este potrivit pentru această unitate.

Anvelopele etanșe fac o diferență notabilă. Îți dau toată tracțiunea anvelopelor 15-inch X-Trac. Nu în ultimul rând, gura lungă pune zăpada unde vrei tu, iar controlul este ușor de folosit. Acest model nu are power steering dar este destul de ușor de folosit pentru majoritatea oamenilor. Da, există suflătoare de zăpadă mai scumpe, mari și eficiente, dar dacă vrei un two-stage decent pentru o alee și o stradă obișnuite, tocmai ai găsit o alegere de top.

Troy-Bilt Storm 2410

Dacă vrei unul dintre cele mai ieftine suflătoare de zăpadă two-stage, acesta este alesul. Storm 2410 este un suflător simplu pentru ierni obișnuite. Această unitate se va descurca puțin mai încet decât celelalte vândute de Troy-Bilt, dar tot își face treaba. Este mult mai bun decât cele single-stage și este mai bine construit decât cele importate din China.

Mesaje similare: