Hardware-ul de încărcare defect sau bateriile vechi pot face ca dispozitivul să se încarce lent sau să nu se încarce deloc. Un mesaj de eroare des întâlnit vă spune că dispozitivul este conectat, dar nu se încarcă. Această eroare este rezultatul unei baterii defectuoase sau din cauza unei erori de la Microsoft Windows.  

Dacă te uiți la colțul de jos al dispozitivului din dreapta, vei vedea pictograma bateriei. Trecând cu mouse-ul peste această pictogramă, vei vedea starea bateriei. Asigură-te că ai verificat mai întâi priza de alimentare înainte de a concluziona că este o problemă cu hardware-ul sau bateria. Pentru laptopurile mai vechi, poate fi necesară înlocuirea bateriei. Cu toate acestea, cel mai bine este să solicitați ajutorul unui expert în reparații să verifice problema. 

Procesorul este una dintre cele mai importante componente ale unui laptop.

Restartări frecvente

Nimic nu poate fi mai enervant decât repornirea laptopului chiar în mijlocul muncii, cu atât mai mult dacă nu ați salvat încă fișierul. Repornirea frecventă se poate datora unor probleme de hardware diferite sau chiar a unor fișiere de sistem corupte din Windows sau din registry. Acest tip de problemă necesită imediat atenția unui expert în repararea computerelor. 

Citește și articolul următor: Cele mai des întâlnite argument pentru schimbarea domeniului

Aveți un site în dezvoltare care se bucură de o creștere zilnică a traficului. Poate intenționați să obțineți un nou plan de găzduire, dar v-ați gândit vreodată la un transfer de domeniu? Mulți proprietari de site-uri ignoră adesea cine le găzduiește domeniul, neștiind că acesta joacă un rol critic în securitatea generală a site-ului lor. 

Probleme cu răcirea

Nu contează dacă temperatura externă este rece, deoarece dispozitivul tău se poate încălzi din cauza problemelor interne. Cea mai frecventă cauză este acumularea de scame în ventilatoare care poate face dispozitivul să funcționeze la temperaturi fierbinți. 

De asemenea, un alt vinovat este că pasta de silicon folosită pentru transferul căldurii de la GPU și CPU se usucă după câțiva ani, ceea ce duce la supraîncălzire. 

Multe laptop-uri spun că temperatura de 40 de grade este temperatura maximă înainte ca dispozitivul să se închidă automat. Expunerea constantă la căldură poate duce la deteriorarea permanentă a unor părți ale dispozitivului dvs., necesitând o remediere timpurie. 

Mesaje similare: