Designul traverselor universale de acoperiș se caracterizează printr-o formă standardizată care le permite să se adapteze la diferite dimensiuni și tipuri de bare longitudinale. În plus, traversele universale pentru plafon sunt adesea echipate cu cleme sau alte dispozitive de fixare reglabile, care le permit să se adapteze la diferitele dimensiuni și forme ale barelor de acoperiș ale diferitelor mașini. Datorită versatilității și compatibilității lor cu o gamă largă de vehicule, traversele pentru plafon universale sunt foarte populare în rândul șoferilor care doresc să transporte echipamente sportive, bagaje, echipamente de lucru sau alte articole pe mașină. 

Cu toate acestea, este important să vă asigurați că cutia de plafon este fixată bine de barele de acoperiș și că este bine poziționată pe vehicul pentru a nu interfera cu vizibilitatea șoferului sau stabilitatea vehiculului pe șosea.

Care sunt diferențele dintre traverse universale pentru plafon și cutiile pentru plafon?

Suporturile universale de acoperiș pentru mașină sunt o pereche de bare transversale care sunt montate pe acoperișul mașinii și concepute pentru a transporta încărcături suplimentare, cum ar fi biciclete, schiuri, canoe, echipamente de camping, genți și multe altele.

O cutie de acoperiș, pe de altă parte, este o structură închisă, raționalizată, montată pe barele universale de acoperiș, concepută pentru a susține și proteja bagajele, echipamentul sportiv, echipamentul de camping și multe altele. Cutiile de acoperiș sunt disponibile în diferite forme, dimensiuni și materiale, în funcție de nevoile șoferului și de tipul de încărcătură pe care doriți să o transportați. 

Pe scurt, principala diferență dintre barele de plafon universal și o cutie de plafon este că primele sunt proiectate pentru a transporta încărcături suplimentare deasupra mașinii, în timp ce cele din urmă sunt concepute pentru a susține și proteja încărcătura.

Husă de parbriz

De ce să folosiți o husă de parbriz?

Se schimbă anotimpurile. Într-o zi, te trezești într-o căldură puternică și înainte să-ți dai seama, vremea s-a răcit. Dar indiferent dacă vă plac aceste schimbări de vreme sezoniere sau nu, vor exista întotdeauna pericole și provocări suplimentare atunci când sunteți pe drum. Deși majoritatea proprietarilor de mașini folosesc adesea huse de parbriz sau de parbriz pentru a trece de zilele fierbinți ale verii, veți fi surprinși că aceste accesorii comune oferă mai multe beneficii pe tot parcursul anului.

Mesaje similare: