Dacă sunteți în căutarea unpr rafturi pentru sufragerie, aici veți găsi câteva idei care vă vor ajuta să obțineți un spațiu de stocare maxim, indiferent de cât de mic sau de mare este.

Mai jos veți găsi câteva dintre cele mai interesante idei pe care le veți putea avea în vedere, atunci când vă veți achiziționa rafturi pentru sufragerie:

Rafturi din Scânduri de lemn

Asemenea de rafturi din scânduri de bricolaj sunt foarte ușor de realizat. Singurul lucru pe care ar trebui să îl aveți în vedere este să lustriți și să ștergeți scândurile. Atunci când vor fi uscate, faceți găuri în aceste scânduri până în zona peretelui. Astfel, asigurați-vă că scândura este pozițioantă drept înainte de a o monta.

Rafturi pentru sufragerie

Rafturi Agățate

Începeți prin a face două găuri pe placă, în fiecare parte. Strângeți cablurile și introduceți-le prin inel. Apoi, luați un cablu, introduceți-l prin unul dintre găurile plăcii și la capătul acesteia, faceți un nod. Repetați această mișcare cu cablurile rămase.

Rafturi pentru Colțurile Mici

Nu lăsați niciodată micile colțuri să se piardă în momentul montării unor asemenea de rafturi de colț, în scopul maximizării spațiului de stocare. Dacă intenționați să lustruiți aceste rafturi, delimitați, mai întâi, fiecare zona cu ajutorul unei benzi.

De asemenea, veți pune o canapea în camera de zi. Deci, citiți doar articolul cu titlul: Canapele pentru interior.

Rafturi de Scări

Veți avea nevoie de anumite suporturi specifice rafturilor, pentru a obține un raft uimitor. Trebuie să aveți în vedere că trebuie să măsurați distanța dintre pereți și raft, atunci când delimitați spațiul pentru suporturile pentru rafturi.

Rafturi de Fagure

Aceste rafturi nu sunt doar adorabile, ci și designul lor le face să fie mult mai ușor de montat. Aveți ăn vedere doar  faptul că mișcarea-cheie pentru obținerea unui raft drept este să realizați un unghi drept din ferăstrău, ținându-l la 30 de grade pentru a obține muchii de fagure.

Rafturi cu Colț Plutitor

Cheia necesară pentru montarea unor astfel de rafturi colțare plutitoare este să plasați diblurilor mici de  o parte și de alta a rafturilor. Mai mult, trebuie să faceți găuri, astfel încât să fie identice pe ambele părți. Când veți face acest lucru, veți elimina posibilitatea ca rafturile să se miște.

Rafturi Pentru Conducte Industriale

Realizați câteva montaje de fixare necesare conductelor de fier, prin fixarea rafturilor realizare la comandă. Sunt necesare în cazul fiecărei conducte, câte 2 montaje pentru fiecare raft, însă trebuie să luați în considerare și lungimea raftului.

Rafturi de Pereți

Dacă v-au plăcut rafturile de pereți, veți putea avea în vedere această idee, pentru camera de zi. În acest caz, nu uitați să atașați suspensiile. Nu vor fi suficiente doar plăcile din paleți, ci doar vă vor ajuta la stabilitatea rafturilor.

Rafturi de Cameră În Stil de Fermă

În cazul acestei idei de rafturi, achiziționați câteva panouri și colorați-le pe margine cu un model de lemn. Apoi, folosindu-vă de un deget, întindeți vaselină pe locuri în care nu vă doriți ca vopseaua să se lipească. Când veți face toate acestea în mod corespunzător, combinați vopseaua obișnuită cu vopseaua din cretă. După aceea, aplicați-o pe margini. Următorul pas pe care ar trebui să îl faceți este să șlefuiești marginile până când veți fi mulțumit de rezultat. Apoi, puteți să le lustruiți cu ceară, pentru a face ca totul să pară nou.

Bineînțeles că există și alte idei pentru rafturile din sufragerie. În funcție de preferințele sau nevoile pe care le aveți, asigurați-vă că faceți alegerea cea mai potrivită pentru decorul casei dumneavoastră și pentru înfrumusețarea camerei.

Mesaje similare: