Motoare: motorul poate face sau rupe banda de rulare, deoarece dictează cât de bine va funcționa. ProForm oferă motoare excelente la fiecare nivel de preț în ofertele sale. Motoarele de serie Performance din partea inferioară a lucrurilor, dar de acolo puteți merge până la unitatea de 4.25 CHP pentru mașinile de alergare oficiale Boston Marathon și Pro 9000. Ambele au o garanție pe viață.

Caracteristici de înclinare: Toate benzile de rulare din seria ProForm treadmill sunt capabile să se înclineze sau să se decline automat, oferindu-vă o mulțime de opțiuni de programare a antrenamentului (cu excepția biroului de rulare, care rămâne pe un profil plat).

Amortizare: îmbinările dvs. vor aprecia sistemul de amortizare de top al ProForm. Cu un impact cu până la 28% mai puțin asupra corpului inferior, veți putea să vă antrenați fără durere pentru viitorul prevăzut.

Design compact: Majoritatea modelelor din seria ProForm sunt benzi de alergare pliabile și pot fi pliate cu ușurință atunci când nu sunt utilizate.

Audio. Benzile de rulare ProForm au acum difuzoare de 3 inch în modelele lor de nivel superior, spre deosebire de doar doi centimetri. Aceasta asigură o calitate și un volum mai bune de sunet.

Ce nu ne place

Garanții: Deși ar fi plăcut să rămâneți ca aceste modele să ofere unele dintre cele mai bune garanții din afaceri, dar, din păcate, nu este cazul. Unele pachete de garanție oferite cu mașinile ProForm sunt mai bune decât altele, dar trebuie să cheltuiți suplimentar pentru a obține planuri de nivel superior. Cel mai mare pachet este o garanție de cinci până la șase ani, iar cea mai mică este de doar un an.

Serviciul Clienți: După citirea unui număr de comentarii online, serviciul pentru clienți pare să fie un punct slab major al acestei companii. De asemenea, trebuie să țineți cont dacă sunteți un prim proprietar al benzii de rulare care va avea nevoie de ajutor pentru întreținerea mașinii.

Verdictul nostru

ProForm are o serie de produse grozave acolo pentru a-și menține clienții fericiți. Gama largă de prețuri le face accesibile pentru aproape toată lumea și există o creștere accentuată a calității, alături de creșterea prețurilor, ceea ce este o dovadă a unui brand excelent. La toate punctele de preț diferite, puteți conta pe ProForm pentru a oferi o calitate de top și o plimbare lină. Multe persoane au cunoscut deja rezultate excelente de fitness folosind benzi de alergare ProForm și, cu siguranță, merită investiția. Este de rău faptul că modelele de rulare ProForm și NordicTrack sunt destul de similare, așa că ia în considerare compararea mașinilor de la ambele mărci pentru a vedea care dintre ele se potrivește cel mai bine nevoilor tale personale.

Mesaje similare: