Dimensiune compactă șI ușor

Cântărind aproximativ 22kg și fiind cât o canistră de benzină, generatorul Predator 2000 se remarcă prin design-ul portabil. Îl poți transporta ușor într-o expediție. Pentru a face experiența una și mai plăcută, generatorul vine cu un kit de pregătire pentru rulotă, ceea ce-mi permite să-l conectez la rulota mea imediat.

Generator cu invertor

Un alt lucru util pe care trebuie să-l menționez este că Predator 2000 este un generator cu invertor. Ce înseamnă asta și de ce ar trebui să-ți pese? Generatoarele cu invertor convertesc inițial voltajul AC în DC înainte de a-l inverti înapoi la AC. Astfel, generatorul asigură un flux stabil și continuu de electricitate care trece prin aparatele tale, eliminând riscul unui scurtcircuit.

Aspecte pozitive

  • Ușor, portabil. Are un mâner bun pentru portabilitate.
  • Construcție durabilă.
  • Ușor de operat.
  • Ușor de întreținut.
  • Randamentul poate fi dublat printr-o conexiune paralelă cu încă un generator.

Aspecte negative

  • Proces încet de pornire.
  • Rezervor mic.
  • Furnizează puțin curent. Ideal doar pentru consumatori mai mici.

Predator 2000: Generator Portabil 2000W

Prima recenzie din seria generatoarelor Predator este a modelului Predator 2000. Cu o viteză de pornire de 2000W și funcționare constantă la 1600W, acest model oferă curent într-un mod excelent și economic, având de asemenea un design ce-l face ușor și durabil.

Ușurința portabilității acestui model îl face perfect pentru weekend-urile pe drum, campare, sau pur și simplu ca o sursă de curent în plus pentru mai multe aparate cu consum mic sau moderat.

Operează printr-un motor OHV 79.7cc răcit pe aer. Asta oferă destulă putere să treci printr-o zi cu necesități normale sau pentru a combate o pană de curent. Este destul de silențios și eficient cu combustibilul, deci nu deranjezi vecinii sau natura și nici nu plătești mult.

Cu două prize 120V AC și una 12V DC, acest model este bine echipat pentru a se ocupa de o varietate de nevoi în mod eficient. În mod impresionant, poate opera pentru 6 ore jumătate la 50% capacitate. Asta înseamnă că îl poți ține pornit pentru destul timp încât să faci rost de curentul necesar.

Mesaje similare: