24 motor GM Briggs & Stratton V-Twin

Motoarele Briggs & Stratton sunt puternice, rezistente și pornesc imediat de fiecare dată. Motorul de pe tractorul de curte Husqvarna Fast Hydro are 24 CP și un design V-twin, ceea ce înseamnă că motorul este mai mic și vibrează mai puțin decât alte motoare cu doi cilindri. Caracteristici precum controlul croazierei și dimensiunea mică a cositoarei ajută la menținerea ușoară și lină a experienței de cosit.

Puntea de tăiere de 48 inci

untea de tăiere de 48 de inci de pe această cositoare oferă un domeniu de tăiere relativ larg pentru o cositoare compactă. De asemenea, are fixarea electrică a lamei și reglarea tăierii montate pe gard. Tăierea ierbii dvs. va fi un proces rapid și precis, cu rezultate frumoase.

Transmisie pedală hidrostatică

Conducerea Fast Hydro este excepțional de lină. Acest lucru se datorează transmisiei pedalei hidrostatice, care este proiectată pentru viteze ușoare și variabile atât înainte, cât și în sens invers. Aveți controlul asupra cositoarei astfel încât să nu vă simțiți copleșiți sau la fel ca cositorul să fie sacadat.

Puncte forte – taiere superioara

Puntea de tăiere YTH24V48 Husqvarna oferă o tăiere superioară și consistentă pe care alte cositoare nu o vor face. Acest lucru se datorează faptului că puntea de tăiere a Fast Hydro are tehnologie de tuns cu inducție de aer. Această tehnologie permite să curgă mai mult aer pe punte, ceea ce duce la o tăiere mai curată și mai consistentă, care este mai bună pentru gazonul tău.

Multilateral

Când achiziționați o mașină de tuns iarba, s-ar putea să credeți că tot ce poate face este să tăiați iarba. Cu toate acestea, datorită designului Husqvarna, îl puteți echipa cu o varietate de accesorii precum un kit de mulci. Aceste accesorii se adaugă la versatilitatea cositoarei tale și îți oferă cea mai mare bătaie pentru buck.

Controlul de croazieră și utilizarea ușoară

Conducerea Fast Hydro este ușoară. Volanul este confortabil chiar și după perioade lungi de timp și puteți pune chiar și transmisia angrenajului în regimul de croazieră pentru o cosire lină și fără efort. Dimensiunea compactă ajută, de asemenea, la cosit, în special în locuri strânse în care cositoarele mai mari s-ar bloca sau ar putea să nu ajungă deloc.

Mesaje similare: