Practic, există trei tipuri de iluminare și acestea sunt iluminarea de accentuare, iluminarea ambientală și iluminarea pentru activități. Corpurile de iluminat pentru tavan sunt folosite pentru iluminatul general sau ambiental, ceea ce înseamnă că trebuie să fie destul de luminoase odată aprinse. În locuri precum debaraua și holurile, acestea sunt adesea singura sursă de lumină. În zonele de zi și dormitoare, corpurile de iluminat pot fi lămpi care oferă lumină ambientală suplimentară și iluminare pentru spațiul lucru.

Aplică încastrată

Aplicile încastrate sunt instalate direct pe tavan, fără distanță, ceea ce le face ideale pentru încăperile cu tavanul jos. Aceste aplici sunt ușor de instalat cu ajutorul cablurilor existente.

Corpurile de iluminat pentru tavan sunt folosite pentru iluminatul general sau ambiental, ceea ce înseamnă că trebuie să fie destul de luminoase odată aprinse.

Aplică semi-încastrată

O aplică semi-încastrată are un picior scurt și un baldachin de tavan care o prinde de tavan. Datorită decalajului dintre tavan și corpurile de iluminat, majoritatea lor reflectă lumina atât în jos, cât și în sus. Folosind mai multe corpuri de iluminat semi-încastrate se obține o lumină ambientală mai bună.

Corpuri de iluminat moderne cu LED-uri aproape de tavan

LED-urile mai eficiente din punct de vedere energetic sunt cele mai noi adăugări pe piața actuală a iluminatului. Aceste corpuri de iluminat LED integrate nu necesită întreținere și pot dura până la 15 ani. Tehnologia inovatoare le permite designerilor să creeze un iluminat minimalist modern.

Citiți următorul articol: Nu faceți aceste greșeli când cumpărați imobiliare de lux

Aveți pe listă cumpărarea unui imobil luxos la etajele superioare ale unui zgârie-nori complex echipat cu service 24/7 și o vedere de 360 de grade? Dacă răspunsul e da, atunci ești în căutarea unor imobile de lux. Deși cumpărarea unor astfel de imobile de lux e la fel ca în cazul unor imobile mai ieftine, există câteva greșeli pe care trebuie să le evitați cu orice preț pentru a evita o greșeală costisitoare.

Sfaturi pentru a combina și potrivi corpurile de iluminat

  • Folosiți arhitectura și mobilierul existent drept ghid.
  • Măsurați înălțimea tavanului pentru a afla ce i se potrivește cel mai bine.
  • Corpurile de iluminat albe din toate camerele nu trebuie să se potrivească, ele ar trebui să aibă în continuare aceeași culoare, stil și dimensiune.
  • Nu amestecați stiluri foarte simple cu piese extrem de ornamentate.

Cumpărați cele mai bune corpuri de iluminat pentru a vă lumina interiorul!

Mesaje similare: