Încălzitorul cu apă fără rezervor portabil Eccotemp L5 este alegerea ideală pentru utilizarea în aer liber ori de câte ori este necesar și este alegerea noastră ca una dintre cele mai bune de pe piață.

Ca încălzitor de apă portabil, Eccotemp L5 este modelul ideal pentru cerințe de utilizare scăzută. Cu capacitatea de a livra 5,6 litri de apă caldă pe minut la duș, acest încălzitor de va îndeplini nevoia dvs. de a avea apă caldă instantaneu în aer liber.

Avantajele și dezavantajele încălzitorului de apă fără rezervor portabil

Încălzitorul fără rezervor Eccotemp L5 funcționează pe propan lichid. Comparativ cu modelele electrice standard, încălzitoarele cu gaz LP încălzesc mai repede apa și consumă mai puțină energie. L5 permite utilizatorului să regleze temperatura apei de la 26 la 65 grade Celsius.

Eccotemp L5 Recenzie

Un sistem de încălzire fără rezervor depinde de presiunea apei care este livrată proprietății. Presiunea scăzută îl va determina să oprească încălzirea. Acest model oferă funcția de pornire la presiune redusă a apei. Este nevoie de doar 1.35 bari pentru a da foc. Presiunea maximă de funcționare este de 5.5 bari.

Încălzitorul cu apă LP se conectează la un cilindru de propan standard care conține combustibilul necesar pentru încălzire. De la un rezervor de 20 de kilograme, poate furniza apă caldă până la 18 ore. În cutie este inclus un regulator aprobat CSA pentru a asigura o presiune sigură și utilizabilă. Utilizează 11 kWh de propan în timp ce vă încălzește apa.

Incălzitor de apă Eccotemp L5

Generatorul de scânteie din interior funcționează pe două baterii D. Bateriile și rezervorul nu sunt incluse la achiziție. Aprinderea bateriei începe automat. Gazul este utilizat numai atunci când apa curge, reducând astfel consumul de combustibil. Este inclus un temporizator automat de închidere de 20 de minute, care conferă siguranță sistemului de încălzire a apei.

În afară de regulator, sunt incluse și o serie de atașamente: set duză / furtun duș, 1/2 ″ NPT la adaptorul furtunului de grădină și un pachet hardware. Duza vine cu întrerupător pornit / oprit. Capul de duș vă permite să reglați modelul de apă după preferințe.

Mesaje similare: