Motorul de 47.5cc este insuficient pentru uz profesional. Utilitatea sa este limitată și uneori poate fi complicat de folosit. Cei care folosesc drujbe la nivel profesional vor avea nevoie de mai multă putere și de o drujbă care va porni mai rapid decât Husqvarna 445, care uneori te lasă să aștepți până la a zecea tragere de cablu.

Totuși, odată pornită, amatorii vor găsi această drujbă utilă. Își face treaba în condiții ușoare-medii și va opera pentru destul timp. Motorul Husqvarna 445 este eficient, iar opțiunile de siguranță și confort oferă timp de operare în plus.

Te interesează o drujbă ce incorporează cele mai bune opțiuni ale Husqvarna în ceva relativ ieftin? Dacă răspunsul este da, atunci Husqvarna 445 este o drujbă ce merită încercată.

Versatilă, ușor de folosit și performanță ridicată în condiții ușoare – poate fi drujba perfectă pentru nevoile tale. Citește în continuare pentru a afla mai multe.

Performanță și mânuire

Fără echipamentul de tăiere și combustibil, această drujbă cântărește 4.9kg. Cu lama și lanțul, crește până la 6.1kg. Este destul de ușoară pentru o drujbă pe combustibil de uz casnic. Husqvarna 445 vine cu manualul utilizatorului și o teacă pentru lamă.

Să aruncăm o privire la capacitățile acestei drujbe. Dacă trebuie să tai lemne de foc în mod regulat, să menajezi copacii din proprietatea ta sau să cureți daunele unei furtuni ușoare-medii, Husqvarna 445 își face treaba. Poate tăia prin lemn cu diametrul de până la 30 cm fără probleme – acesta s-ar putea să fie și domeniul în care excelează. Dat fiind acest fapt, 445 este capabil să se confrunte și cu copaci mai mari, precum confirmă utilizatorii. Cu puțină muncă, unii utilizatori spun că reușesc să taie lemne de diametru aproape dublu. Totuși, utilizarea cu ușurință și fără oboseală se oprește cam pe la diametrul de 38 cm. La mai mult de atât, vei realiza că drujba este puțin depășită de situație, dar nu este imposibil să te descurci.

Pornirea la rece a drujbelor pe gaz poate fi uneori dificil, chiar frustrant, iar acesta este unul dintre motivele pentru care lumea optează pentru drujbe electrice.

Mesaje similare: