Polifonia de 128 de note a Casio PX-160 va face toate notele să fie auzite fără ca cele recente să se piardă.

Și din moment ce Casio PX-160 îți permite să înregistrezi melodii compuse din doar două track-uri, polifonia de 128 de note este maim ult decât suficientă chiar dacă cânți cu o înregistrare pe două track-uri.

Difuzoare Casio PX-160

Unii dintre posesorii PX-150 (predecesorul PX-160) s-au plâns de difuzoarele de proastă calitate, numindu-le foarte mediocre. Deseori aceștia foloseau căști pentru a îmbunătăți calitatea sonoră.

Dar foaia se schimbă cu PX-160.

Pianul are două difuzoare încorporate (12 cm, 8W + 8W amp) și poți să-ți dai seama din prima că sunetul a fost îmbunătățit cu mult.

Difuzoarele redau sunet clar și detaliat cu o rezonanță bună, care din punctul meu de vedere sună mult mai satisfăcător decât ce era pe PX-150.

Difuzoarele sunt destul de puternice încât să umple spații mici sau chiar medii fără amplificatoare externe.

Pentru concerte mai mari, cu siguranță vei avea nevoie de un amplificator extern/sistem PA pentru un sunet mai puternic.

Pentru cel mai calitativ sunet care să reproducă toate nuanțele, poți utiliza o pereche de căști de bună calitate. În plus, ceilalți nu vor auzi cum cânți.

Caracteristici

Casio PX-160 nu are multe caracteristici pompoase sau adăugiri pentru producție de muzică sau divertisment.

În același timp, are toate lucrurile esențiale, inclusiv un recorder 2-track MIDI, moduri Dual și Duo, Metronom, funcția Transpose, etc.

Moduri

Când selectezi sunetul „Bass”, claviatura se împarte în două automat.

Sunetul bass va fi atribuit secțiunii din stânga (mâna stângă), și poți atribui orice alt sunet părții din dreapta.

Practic, funcționează precum Split Mode de la Yamaha doar că poți atribui doar un tip de sunet (Bass) părții din stânga, iar punctul unde se împarte claviatura nu poate fi mutat

Casio PX-160 Split Mode

Layer Mode. Nu doar că poți cânta pe 18 sunete diferite de instrumente, dar poți suprapune două sunete diferite în același timp.

Doar selectează cele două sunete pe care vrei să le suprapui, iar ce vei auzi vor fi cele două sunete simultan când apeși pe o clapă.

Mesaje similare: