În cazul în care casa dvs. arată puțin mai rău pentru uzură și are nevoie de o curățare bună, atunci spălarea cu presiune poate fi răspunsul. Spălarea cu putere poate îndepărta murdăria acumulată, murdăria și mucegaiul de pe pereții laterali, aleile și terasele casei dvs., lăsându-le să arate din nou ca noi.

Dar, înainte de a începe să vă spălați casa (https://www.ciscenjefasade.si/), trebuie să știți câteva lucruri. Acest ghid cuprinzător vă va învăța tot ce trebuie să știți despre spălarea cu putere a casei, de la alegerea echipamentului potrivit până la utilizarea tehnicilor potrivite. Așadar, citiți mai departe pentru a afla cum să vă spălați casa cu putere ca un profesionist!

Dacă casa ta arată puțin mai rău și are nevoie de o curățenie bună, atunci spălarea cu putere poate fi răspunsul.

Alegerea mașinii de spălat electrice potrivite

Primul pas pentru a vă spăla casa cu putere este să alegeți mașina de spălat cu putere potrivită. Există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare atunci când alegeți o mașină de spălat, cum ar fi tipul de suprafață pe care o veți curăța, nivelul de murdărie și de murdărie acumulată și presiunea nominală.

Dacă curățați doar murdărie și murdărie ușoară, atunci o mașină de spălat cu presiune redusă va face treaba. Dar dacă aveți de-a face cu acumulări grele, atunci veți avea nevoie de un aparat de spălat cu presiune înaltă. Și dacă nu sunteți sigur pe care să o alegeți, alegeți întotdeauna un model de presiune mai mare.

Pentru început

După ce ați ales mașina de spălat cu putere potrivită, este timpul să începeți. Primul pas este să vă pregătiți mașina de spălat electrică în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Acest lucru implică, de obicei, atașarea furtunului la unitate și conectarea acesteia la o sursă de apă.

Apoi, va trebui să alegeți duza potrivită pentru treabă. Există diferite duze disponibile care oferă diferite modele de pulverizare și niveluri de presiune. Alegeți o duză care vă va oferi cantitatea de presiune potrivită pentru treaba de care aveți nevoie.

Apoi, va trebui să amestecați soluția de curățare. Există o varietate de soluții de curățare disponibile special pentru spălarea cu putere a caselor. Trebuie doar să adăugați cantitatea recomandată de detergent la o găleată cu apă și să amestecați bine.

În cele din urmă, sunteți gata să începeți să vă spălați casa cu putere. Începeți prin a uda zona pe care o veți curăța cu un furtun de grădină. Acest lucru vă va ajuta să împiedicați soluția de curățare să se usuce prea repede.

Apoi, începeți din partea de sus a zonei și coborâți în jos. Țineți mașina de spălat la o distanță de aproximativ 2-3 metri de suprafață și mișcați-o cu o mișcare lentă și constantă. Asigurați-vă că vă suprapuneți loviturile, astfel încât să nu ratați niciun punct.

După ce ați terminat de spălat zona, clătiți-o cu apă curată de la un furtun de grădină. Lăsați zona să se usuce complet înainte de a călca pe ea sau de a aplica sigilanți sau pete.

Sfaturi pentru spălarea cu putere

Iată câteva sfaturi suplimentare pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate atunci când vă spălați casa cu putere:

  • Dacă aveți de-a face cu acumulări mari, tratați în prealabil zona cu un detergent înainte de spălarea cu putere.
  • Pentru a evita dungile, asigurați-vă că deplasați mașina de spălat cu jet de apă cu o mișcare înainte și înapoi.
  • Dacă folosiți un aparat de spălat cu înaltă presiune, aveți grijă să nu-l țineți prea mult timp într-un singur loc, deoarece acest lucru poate deteriora suprafața.
  • Atunci când spălați cu putere punți sau alei, asigurați-vă că folosiți o duză cu ventilator larg pentru a evita deteriorarea lemnului.


Acum că știți cum să vă spălați casa cu putere ca un profesionist, puneți în aplicare aceste sfaturi și oferiți-i casei dvs. o curățare bună!

Este sigur să speli casa cu putere?

Da, este sigur să vă spălați casa cu putere. Cu toate acestea, trebuie să luați măsuri de precauție pentru a evita deteriorarea exteriorului casei dvs. Asigurați-vă că folosiți o setare blândă și evitați să îndreptați jetul de apă direct spre ferestre, uși și alte deschideri. De asemenea, aveți grijă să nu țineți bagheta prea aproape de suprafața casei dvs. deoarece acest lucru ar putea îndepărta vopseaua sau deteriora pereții laterali. Dacă aveți nelămuriri, consultați o companie profesionistă de spălare cu putere pentru îndrumare.

Este spălarea cu putere rea pentru siding?

Spălarea cu putere este rea pentru siding? Poate fi dacă nu sunteți atent. Spălarea cu jet de apă poate deteriora sidingul dacă folosiți prea multă presiune, țineți bagheta prea aproape sau folosiți duza greșită. De asemenea, este important să vă asigurați că folosiți o soluție de săpun blândă concepută pentru mașinile de spălat cu presiune. Pentru a evita să vă deteriorați sidingul, angajați un profesionist care are experiență în spălarea cu putere a locuințelor.

Poți spăla casa cu putere iarna?

Da, vă puteți spăla casa cu putere iarna, dar există câteva lucruri de care trebuie să țineți cont. Vremea rece poate face ca mașina de spălat cu presiune să fie mai puțin eficientă, așa că va trebui să ajustați setările în consecință. De asemenea, trebuie să aveți grijă la acumularea de gheață pe suprafețe, care poate fi un pericol de alunecare și cădere. În cele din urmă, asigurați-vă că toate furtunurile și conexiunile sunt izolate corespunzător pentru a evita înghețarea.

Ce săpun să folosiți atunci când spălați casa cu putere?

Atunci când vă spălați casa cu putere, trebuie să aveți grijă la tipul de săpun pe care îl folosiți. Multe săpunuri pot deteriora vopseaua de pe casă sau pot lăsa dungi. Cel mai bun săpun pe care să îl folosiți atunci când vă spălați casa cu putere este un detergent blând sau un săpun special conceput pentru mașinile de spălat cu presiune. Ar trebui să evitați să folosiți substanțe chimice dure sau detergenți abrazivi, deoarece acestea vă pot deteriora casa și proprietatea. Asigurați-vă că citiți etichetele de pe orice detergent pe care îl utilizați pentru a vă asigura că este sigur pentru mașinile de spălat cu presiune. În caz de îndoieli, consultați o firmă profesionistă de spălătorii sub presiune sau magazinul local de feronerie.

Mesaje similare: