Se schimbă anotimpurile. Într-o zi, te trezești într-o căldură puternică și înainte să-ți dai seama, vremea s-a răcit. Dar indiferent dacă vă plac aceste schimbări de vreme sezoniere sau nu, vor exista întotdeauna pericole și provocări suplimentare atunci când sunteți pe drum. Deși majoritatea proprietarilor de mașini folosesc adesea huse de parbriz sau de parbriz pentru a trece de zilele fierbinți ale verii, veți fi surprinși că aceste accesorii comune oferă mai multe beneficii pe tot parcursul anului. 

Nu se va mai zgâria din cauza gheții 

Dacă este sezonul de iarnă și aveți zăpadă pe parbriz, materialul alb pufos poate ascunde un strat de gheață. Se datorează faptului că vehiculul tău era încă cald în timp ce era parcat și primii fulgi căzuți ajung să se topească pe sticlă.  

După ce temperaturile exterioare răcesc vehiculul, apa va îngheța pe parbriz. Acest lucru va forma un strat de gheață care nu numai că vă va face imposibil să vedeți, dar este și greu de îndepărtat.  

După ce te-ai trezit într-o dimineață întunecată și rece în timpul lunilor de iarnă, ultimul lucru pe care vrei să-l faci la începutul zilei este curățarea zăpezii de pe parbriz. Cu capacul parbrizului vă puteți salva de această muncă obositoare.

Deși dezghețarea va ajuta la topirea gheții, gheața parțial topită care rezultă din acest proces va avea ca rezultat o mizerie și va reduce vizibilitatea șoferului odată ce ștergătoarele încearcă să o curețe.  

Păstrează temperatura pe întreg anul 

Probabil nu vă vine să credeți că o husă pentru parbriz poate face ceva pentru a îmbunătăți nivelul de confort în interiorul mașinii. Însă, aceste huse pot ajuta la izolarea parbrizului mașinii. În timpul lunilor de iarnă, întreaga caroserie a vehiculului dumneavoastră se va încălzi în timp ce conduceți cu motorul încălzit și orificiile de ventilație suflă căldură în interior.  

Cu toate acestea, toate acestea se vor disipa după ce veți opri vehiculul. O husă de parbriz va ajuta la menținerea acestor temperaturi mai calde mai mult timp în lunile reci.  

Husele de parbriz pot ajuta la izolarea parbrizului. Acest lucru vă păstrează mașina rece și vă protejează parbrizul de soare, zgârieturi și murdărie.

Aceeași husă va face exact invers în timpul sezonului estival. Deoarece husa reflectă lumina soarelui și oferă cabinei mai multă umbră, încetinește creșterea temperaturii în interiorul vehiculului. Aceste huse folosesc material reflectorizant special pentru a vă păstra vehiculul rece, chiar dacă stă afară, sub soare.  

Îmbunătățește vizibilitatea

În timpul lunilor de iarnă, folosirea unei huse de parbriz este cea mai rapidă și mai ușoară metodă de ști că mașina este gata de drum. După ce îndepărtați husa, parbrizul va fi curat și dezghețat. Nu trebuie să așteptați până când zăpada se topește.  

Top 8 cele mai bune huse de parbriz pentru zăpadă

Conducerea în timpul iernii este deja o provocare și este destul de riscantă, având în vedere condițiile nesigure ale drumului. Folosirea huselor este o soluție simplă, dar eficientă pentru a elimina pericolele nedorite și pentru a reduce posibilitatea de accidente.  

Ferește parbrizul de zăpadă 

După ce te-ai trezit într-o dimineață întunecată și rece în timpul lunilor de iarnă, ultimul lucru pe care ai vrea să-l faci pentru a-ți începe ziua este să îndepărtezi zăpada de pe parbriz. Cu toate acestea, oricât de obositor ar părea, aceasta este o treabă importantă ce trebuie efectuată pentru a vă menține câmpul vizual, astfel încât să puteți vedea corect drumul din față în timp ce conduceți. 

Chiar dacă poți conta pe funcția de dezghețare a mașinii să dezăpezească mașina, tot va dura ceva timp, ceea ce nu este un lucru bun dacă te grăbești. Este chiar posibil să asigure doar o mică parte din vizibilitate. Cu ajutorul unei huse exterioare de bună calitate, puteți elimina această corvoadă din lista de sarcini în fiecare dimineață de iarnă.  

Protejează mașina de efectele razelor UV

Dacă nu știați, husele de parbriz pot servi și ca o metodă eficientă de a proteja cabina interioară a vehiculului dvs. de razele UV dure. Deși ați putea presupune că aceasta este o preocupare doar în lunile fierbinți de vară, razele UV dăunătoare sunt prezente indiferent de anotimp. 

Protejează mâinile

Curățarea zăpezii și a gheții de pe parbriz este întotdeauna o experiență neplăcută. Chiar dacă purtați mănuși, tot există șansa să scăpați racleta din mână din când în când.  

Dacă nu purtați mănuși sau perechea pe care o folosiți nu este impermeabilă, nu vă lasă de ales decât să ajungeți cu mâinile umede și reci, care sunt incomode dureroase și roșii.  

Protejează parbrizul de zgărieturi

Parbrizul vehiculului este similar cu o pereche de ochelari în ceea ce privește zgârieturile. Similar cu modul în care o singură zgârietură pe ochelari vă poate afecta vederea, același lucru este valabil și pentru zgârieturile de pe parbriz. 

Zgârieturile, gropile și frecările pot fi inițial dificil de văzut sau observat și nu vor avea niciun impact vizibil asupra vizibilității în timpul conducerii. Cu toate acestea, după un timp, acestea se vor acumula și se vor agrava, provocând strălucire, distorsiuni și alte probleme enervante.  

Chiar dacă vehiculul este parcat sau depozitat într-o zonă sigură, menținerea acestuia protejată și protejată cu o husă de parbriz poate ajuta la prevenirea deteriorării grave a geamului mașinii din cauza uzurii din cauza elementelor și a obiectelor și a resturilor care cad. Acest lucru este valabil pe tot parcursul anului, de la grindină în timpul primăverii, ploile de ploaie vara, frunzele care cădeau toamna și zăpada iarna. Husele sunt, de asemenea, la îndemână între anotimpurile în schimbare.  

Ce este important

Cu ajutorul huselor de parbriz, parbrizul tău poate rămâne curat și curat indiferent de perioada anului. Aceste accesorii auto previne acumularea și acumularea de praf, murdărie, rășină, reziduuri de copaci și frunze.  

Pe termen lung, acoperirea parbrizului poate prelungi durata de viață a ștergătoarelor. Datorită acestor capace, ștergătoarele vor avea o muncă mai ușoară, reducând uzura murdăriei murdare de pe partea lor de cauciuc.  

Mașina este o investiție valoroasă, așa că este perfect logic să o protejezi cu orice preț. Data viitoare când simțiți că parbrizul dvs. nu își face treaba în mod corespunzător, poate doriți să verificați dacă ar trebui să obțineți o husă de calitate pentru el, care să-l ajute să-și facă treaba pentru mulți ani de acum înainte.   

Mesaje similare: