Tribulus terrestris a devenit acum unul dintre cele mai tari vehiculate cuvinte din domeniul sănătății, iar acest lucru se datorează unor motive foarte bune. Denumită popular colții babei, planta a fost folosită mult în medicina tradițională chineză. Datorită ultimelor progrese în tehnologie, s-a mai descoperit că aceasta poate ajuta și la creșterea nivelului de testosteron în corpul uman.

Având aceste noi descoperiri, planta a devenit mai atrăgătoare membri comunității medicale, în măsura în care chiar a atras atenția și interesul multor experți în sănătate. Mulți dintre aceștia sunt de acord că planta ar putea fi cel mai bun supliment natural, în special pentru bărbați, din cauza eficacității sale.

Tribulus terrestris sau scobitor comun
Tribulus terrestris sau scobitor comun

Drept urmare, un număr din ce în ce mai mare de producători de suplimente își introduc acum propria linie de produse care conțin plante medicinale. Deși este încă nevoie de studii și cercetări suplimentare pentru a valida beneficiile revendicate de plantă, medicii și profesioniștii din domeniul sănătății din diferite părți ale lumii recomandă cu tărie ca oamenii să se consulte cu medicii înainte de a-l folosi.

Mai jos sunt câteva dintre avantajele ale tribulus terrestris care contribuie la popularitatea sa în creștere din ziua de azi: 

Un bun booster pentru libido 

Când nivelul de testosteron al unei persoane crește, impulsul sexual crește și el. Este foarte atrăgător pentru acei bărbați care suferă de un apetit sexual mai scăzut din cauza vârstei lor.

Tribulus terrestris este un excelent potențator al libidoului
Tribulus terrestris este un excelent potențator al libidoului

Potențiatorii naturali și siguri pentru libido, precum tribulus, au avut un impact major, în special pentru că, spre deosebire de potențiatorii de libido comercializați care se găsesc pe rafturile magazinelor, aceștia nu prezintă efecte secundare grave sau dăunătoare, cu excepția cazului în care suplimentul conține unele ingrediente care sunt contraindicate utilizatorului.

Aveți probleme digestive? Apoi, trebuie să citiți articolul “Apa minerală Donat Mg – Recenzie“.

Promovează dezvoltarea mușchilor

Deși sunt necesare mai multe cercetări pentru a confirma aceste afirmații, există anumiți experți în sănătate care susțin că odată ce nivelul de testosteron din organism crește, acesta va ajuta la dezvoltarea masei musculare.

Video: Beneficiile Tribulus și efectele secundare

Mărește fertilitatea

Pe baza studiilor și rapoartelor, tribulus terrestris mai poate ajuta persoanele să aibe copii. Pentru bărbați în special, acesta poate promova producția de spermă. Pentru femei, acesta poate stimula nivelul de hormoni din organism pentru a promova ovulația naturală. În plus, se pare că femeile care folosesc suplimente cu plante medicinale pot ovula normal, ceea ce le permite să aibă copii.

Tribulus terrestris este tot mai bine cunoscut în industrie. De aceea a devenit unul dintre cele mai bune suplimente pentru testosteron, având o trecere foarte mare.

Dar, la fel ca oricare alt supliment, este important să vă luați măsurile de precauție necesare înainte de al folosi, deoarece tribulus terrestris poate fi o contraindicația pentru unele afecțiuni pe care le aveți. Înainte de a cumpăra, verificați întotdeauna istoricul companiei sau producătorului care vând produsul pentru a fi siguri că puneți mâna pe produse de calitate.

Mesaje similare: