Odată ce veți merge la market să cumpărați produse cosmetice, veți fi surprins de diverse branduri și producători de la mai multe articole specifice nevoile dumneavostră cosmetice. Dacă încă nu ați găsit cel mai bun produs pentru dumneavoastră, Cosmeticile OFRA va fi cea mai bună alegere.

Un Rezumat Despre Cosmeticile OFRA 

Ofra Gaito, un artist de machiaj și un terapeut, a intrat în lumea frumuseții în anul 1979. Pe parcursul acelei perioade, a locuit în Africa de Sud și a lucrat în industria esteticii. A călătorit în întreaga lume și a urmat diverse cursuri alături de mărci renumite de cosmetice din Franța, Germania și SUA, printre care se numără și prestigiosul ei curs postuniversitar CIDESCO, atunci când se află în Johannesburg.

Cosmeticile OFRA iluminator
Cosmeticile OFRA iluminator – Highlighter – Blissfull

Diploma sa CIDESCO va rămâne cea mai înaltă certificare de calificare din lume, atunci când va veni vorba despre Estetică și Terapie de Înfrumusețare, care poate fi obținută doar de către persoanele fizice. Ca beneficiar al CIDESCO, Ofra analizează pielea și corpul omului, iar acest privilegiu i-a schimbat cariera și calea pe care a ales-o.

După succesul cu primul spa și primul salon, a inaugurat un al doilea salon, care a fost o reușită de-a lungul anilor 80. La începutul anilor 90, și-a extins activitatea, incluzând unele distribuții de produse începând cu anumite companii europene de cosmetice din Australia, Africa de Sud și Noua Zeelandă. Distribuția s-a extins până la aproximativ 400 de locații.

Până în anul 1994, David și Ofra, și-au realizat propriul brand de produse de machiaj și de îngrijire a pielii, iar Cosmeticile OFRA a fost realizată în paralel. David și Ofra s-au mutat în SUA în anul 1998 și și-au deschis fabrici de confecțioanare localizate în Ft. Lauderdale. Primul spa OFRA a fost deschis imediat după, în primăvara anului 2001, iar acesta oferea tratamente exclusive pentru corp, păr și față, utilizând Cosmeticile OFRA.

În prezent, Cosmeticile OFRA sunt recunoscute în întreaga industrie a frumuseții. Acesta se remarcă printr-o listă distinsă de clienți, printre care remarcându-se și francize, precum și celebrități renumite, precum sportivii participanți la Olimpiadă, Miss Univers, soțiile de judecători, politicieni, prim-miniștrii și alte personalități celebre din întreaga lume.

Spre deosebire de alții, Cosmeticile OFRA nu reprezintă doar o linie tipică de îngrijire și machiaj a pielii. De fapt, reprezintă un producător important de machiaj și de piele, professional și calitativ. În plus, Cosmeticile OFRA aparțin unui furnizor de top de produse de înfrumusețare, preznet în sute de saloane și școli de cosmetologie din SUA.

Remarcându-se prin anii de experiență în domeniul producției, Cosmeticile OFRA s-a remarcat ca cel mai bun inovator în industria frumuseții. Prin producerea și realizarea de produse de îngrijire exclusiv a pielii, precum și prin produsele de machiaj, Cosmeticile OFRA au rezultate uimitoare, vizând atât realizarea de produse, cât și transportul, ambalarea, fabricarea și testarea acestora.

Makeup Revolution

De asemenea, nu ratați articolul despre marca de produse cosmetice Makeup Revolution intitulat Cele mai bune produse la Makeup Revolution.

De Ce Cosmetice OFRA Sunt Considerate Rebranding?

Doar Ofra Gaito, președintele Cosmeticilor OFRA, poate explica de ce compania a fost considerată rebranding. Aceasta consideră că și-au extins imaginea și că au avut nevoie de unele schimbări, după așteptările companiei. Gaito credea că brandul lor actual nu se potrivea cu ceea ce reprezentau Cosmeticile OFRA.

Cosmeticile OFRA fard de pleoape pulbere
Cosmeticile OFRA fard de pleoape pulbere – Loose Eyeshadow – Smoky Pear

În calitate de echipă, aceștia au considerat că trebuie să apeleze la publicul lor țintă emergent. Această schimbare a activității i-au asigurat că brandul lor nu este unul general și reprezintă imaginea, stilul și starea unică de spirit a Cosmeticilor OFRA.

Citiți articolul intitulat 6 produse bestseller de la NYX Make Up Products.

Mesaje similare: