Aveți un site în dezvoltare care se bucură de o creștere zilnică a traficului. Poate intenționați să obțineți un nou plan de găzduire, dar v-ați gândit vreodată la un transfer de domeniu? Mulți proprietari de site-uri ignoră adesea cine le găzduiește domeniul, neștiind că acesta joacă un rol critic în securitatea generală a site-ului lor. 

Iată câteva dintre cele mai comune motive pentru care transferul domeniului dvs. ar trebui să fie următorul pas de făcut: 

Preț

Deși nu este niciodată un lucru bun să plătești prea mult, este mult mai rău dacă plătești prea mult unei companii care nici măcar nu face nimic. Nu toți registratorii sunt la fel, ceea ce înseamnă că și prețurile lor diferă foarte mult.  

În timpul căutării unei gazde noi pentru numele de domeniu, trebuie să luați în considerare prețul și să verificați dacă serviciul merită. Făcând acest lucru, vă veți asigura că nu vă pierdeți bugetul și că veți obține cea mai bună valoare pentru banii dvs.  

În timpul căutării unei gazde noi pentru numele de domeniu, trebuie să luați în considerare prețul și să verificați dacă serviciul merită.

Serviciu clienți

Pe măsură ce site-ul dvs. web crește, ar trebui să aveți acces la asistență în diferite domenii, inclusiv gazda domeniului dvs. În afară de asistență în timpul transferului de domeniu, asigurați-vă că noua dvs. gazdă de domeniu oferă și asistență după transfer. Unele gazde pot avea doar o echipă de vânzări în loc de o echipă de asistență și s-ar putea să vă ademenească doar să cumpărați adon-uri suplimentare.  

Confidențialitatea 

Confidențialitatea este diferită de securitate, deoarece se referă numai la tine și numai la numele tău de domeniu. Deși fiecare registrator va pretinde că acordă prioritate confidențialității dvs., s-ar putea să nu fie așa tot timpul. Pentru a clarifica lucrurile, s-ar putea să nu fie o sarcină ușoară să cunoașteți domeniul complet al vizualizării private a unui registrator.  

Este posibil ca unele dintre ele să nu acopere toate situațiile din acordul de confidențialitate, așa că asigurați-vă că vă faceți întotdeauna cercetările înainte. Include verificarea site-ului lor, căutarea pe Google pentru chestiuni legate de confidențialitate și recenzii de la clienții reali. Deși recenziile clienților pot fi uneori extreme, acestea pot fi de mare ajutor în astfel de cazuri. Dacă recenziile împărtășesc o temă comună, aproape că poți spune că este adevărat.  

Securitatea

Securitatea este unul dintre punctele cheie ale oricărui site web. Nu vei fi fericit dacă clienții tăi încep să se plângă că site-ul tău nu este accesibil sau dacă sunt direcționați către un alt site. Poate fi din cauza unui hacker de nume de domeniu. 

Este un tip de hacker care deține numele dvs. de domeniu pentru răscumpărare, de obicei pentru bani. Pentru a preveni acest lucru, asigurați-vă că noul registrator ales de dvs. are o blocare a numelui de domeniu. Se va asigura că domeniul nu se schimbă până când nu îl schimbați singur. Asigurați-vă că noua gazdă vă va informa și despre modificările făcute în domeniu, indiferent dacă dvs. sau altcineva l-ați finalizat.  

Experiența utilizatorului

Sunt setările pentru numele de domeniu ușor accesibile? Dacă vă simțiți frustrat de fiecare dată când încercați să faceți o schimbare sau o sarcină simplă, vă puteți imagina ce se va întâmpla dacă faceți ceva mai complex. Asigurați-vă că puteți efectua cu ușurință modificările necesare domeniului dvs. Nu numai că te va ajuta să economisești stres și timp, dar, în cele din urmă, va beneficia și vizitatorii tăi. 

Acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru a lua în considerare transferul de domeniu.  

Mesaje similare: