Makeup Revolution și-a obținut reputația de marcă de produse cosmetice ieftine din Regatul Unit. Aceasta a reușit să adune milioane de clienți loiali pasionați de frumusețe din întreaga lume mulțumită imitațiilor de produse și oferte de la alte mărci de renume care impun trendurile în industrie.

De la creioane la palete de fard pentru ochi la pensule, mai jos sunt câteva din cele mai bune produse pe care le puteți cumpăra de la Makeup Revolution.

Paletă I Heart Makeup I Heart Chocolate 

Așa cum am menționat mai devreme, marca este cunoscută pentru imitațiile lor uimitoare de mărci mai scumpe. Această paletă specială seamănă cu paletele Chocolate Bar de la Two Faced, nuanțele lor fiind similare. Deși fardurile nu au aceeași textură catifelată sau pigmentată, calitatea este totuși excelentă, mai ales dacă aveți un buget restrâns.

Video: I Heart Chocolate : I Heart Chocolate Palette / Favourite Eye Combo

Paletele de fard pentru ochi Ultra and Salvation 

Fardurile de la marca de produse cosmetice sunt de o calitate excelentă, având în vedere prețul lor. Sunt decent pigmentați, având o textură cremoasă care se va crăpa și exfolia foarte puțin. Pentru a fi mai explicit, nuanțele metalice pot concura cu cele de la mărci cu prețuri mai ridicate.

Makeup Revolution paletele de fard
Makeup Revolution paletele de fard

Paletele tematice Ultra și Salvation Eyeshadows precum Mermaids Forever oferă o gamă interesantă de nuanțe minunate și inedite. Chiar poate fi distractiv să le vânați și colecționați. 

I Heart Makeup Blushing Hearts

I Heart Makeup Blushing Hearts de la marcă are același aspect ca și Blush Sweethearts de la Two Faced. Textura lor poate că e mai puțin cremoasă, dar puteți conta pe ele pentru a o pigmentată frumoasă și strălucitoare.

Paletele de fard pentru ochi Fortune Favours The Brave Eyeshadow

Makeup Revolution a avut o colaborare cu bloggerul britanic Beauty, cel mai important blogger de frumusețe din Marea Britanie, pentru a creea superba lor paletă Fortune Favors The Brave Eyeshadow. Această paletă cu cele 30 de nuanțe este perfectă pentru aproape oricine, deoarece conține tot ceea ce vă trebuie, de la machiaje cu strălucire intensă, până la nuanțe mate.

Paleta Ultra Contour 

Paleta Ultra Contour de la marcă este singurul lucru de care aveți nevoie pentru a vă schimba radical tactica pentru contururi. Aceasta vă oferă nuanțe de contur mat cu tonuri calde și tonuri reci, luciuri strălucitoare și mate, precum și un bronz strălucitor uimitor.

Vivid Baked Highlighter 

Marcatorul Vivid Baked este printre cele mai bune marcatoare pe care le puteți găsi pe piață printre mulți bloggeri de frumusețe din ziua de azi. Nu te vei sătura niciodată să te uiți la undele irizante, ca să nu mai vorbim că îți poate oferi și un contur minunat.

Pensule ovale de precizie

Pe piață sunt multe pensule scumpe chiar acum, însă marca vine cu propria lor versiune de pensule, dar la un preț mai accesibil. Pensulele ovale de precizie oferă același nivel de performanță fără să vă găuriți buzunarul. Acestea sunt disponibile în diferite dimensiuni și cu siguranță vor arăta grozav pe rețeaua voastră de socializare.

Spray pentru machiaj Pro Fix Oil Control Makeup Fixing Spray

Dacă scopul vostru este să vă asigurați că machiajul vă ține pe toată durata zilei, însă bugetul nu vă permite să dați bani pe un spray de fixare scump, Pro Fix Oil Control Makeup Fixing Spray de la Makeup Revolution poate fi la fel de bun și vă va demonstra că nu trebuie să folosiți produse de înaltă calitate de fiecare dată.

Mesaje similare: