Donat Mg este apa minerală naturală care provine din stațiunea balneară Rogaska Slatina din Slovenia. Din ce în ce mai mulți oameni încep să descopere beneficiile interesante ale acestei ape și unii chiar pretind că este o apă miraculoasă. S-a dovedit că aceasta este benefică pentru diferite probleme de sănătate, cum ar fi constipația, balonarea, arsurile la stomac, pietrele la rinichi, calculii biliari, obezitatea și alte tipuri de probleme legate de stres și digestie. Într-adevăr, această apă are o reputație aparte.

Începuturile acestei ape minerale 

Se știe de puterea miraculoasă a apei minerale de mai bine de 8.000 de ani, existând unele povești care susțin că atunci când Pegasus, caii înaripați, au aterizat pe pământ, apa vindecătoare a izbucnit la suprafață. Dar, lăsand mitul deoparte, această apă se formează de fapt la adâncimea de 260 m până la 600 m ca urmare a dizolvării rocilor care conțin hidrogen, sulfați, calciu și magneziu. Ea poate fi clasificată ca făcând parte din grupul de ape minerale naturale cu efecte benefice pentru probleme de sănătate, cu rol protector în menținerea sănătății corespunzătoare. 

Donat Mg rezolvă în mod natural problemele de constipație și balonarea
Donat Mg se distinge printr-o combinație unică de magneziu, hidrogen carbonat de calciu și sulfați

De mai bine de 200 de ani, apa a fost prescrisă atât în scopuri preventive, cât și terapeutice la centrul de sănătate Rogaska Slatina. Deși există multe ape minerale naturale care au aceleași efecte favorabile asupra sănătății și bunăstării, doar o parte dintre acestea sunt sigure pentru consum.

onat Mg se remarcă prin conținutul semnificativ  de minerale, cu mai mult de 13 g de materie pe litru, alături de conținutul de dioxid de carbon, în care numai calciu reprezintă aproximativ 300 mg / l, iar magneziul reprezintă aproximativ 1000 mg / l. Aceasta este bogată și în mulți alți compuși și elemente care pot fi benefice pentru sănătate. 

Deci, ce conține această apă care îi permite să ajute la tratarea multor probleme de sănătate? Răspunsul este simplu – magneziu. 

De ce avem nevoie de magneziu? 

Magneziul joacă un rol important în mai mult de 300 de procese metabolice din corpul uman. Acesta sprijină sistemului nervos, ajută la reducerea oboselii și menține echilibrul electroliților. Deoarece corpul nostru nu poate produce magneziu în mod natural, el trebuie să îl obțină prin alimentație.

Aproape toți oamenii pot avea o deficiență de magneziu, dar cele mai mari riscuri sunt la copii, adolescenți, femei însărcinate și persoanele în vârstă. Cazurile severe de deficiență de magneziu sunt rare, dar deficiența ușoară poate duce la dureri de cap frecvente, niveluri scăzute de energie, insomnie, anxietate, imunodeficiență și crampe musculare. 

Chiar dacă magneziul se poate obține din suplimente, această formă de magneziu ar putea fi mai greu de absorbit de corpul uman. Vestea bună este că magneziul din Donat Mg, care este de aproximativ 1000 mg / l, poate fi utilizat de corpul imediat și absorbit direct în același timp. 

Donat Mg este apa minerală naturală pe care ar trebui să o consumați în fiecare zi. Cu compoziția sa unică și conținutul ridicat de minerale, pur și simplu nu există niciun motiv pentru care să nu încercați această apă splendidă. Are beneficii preventive și terapeutice pe care nu le puteți găsi în niciun alt tip de apă minerală. Fiind adecvată pentru consum, Donat Mg este apa de care aveți nevoie și pe care o meritați. 

Mesaje similare: