Dacă ești un mare fan al machiajului, cu siguranță petreci mult timp uitându-te la produsele pentru machiaj și aștepți cu nerăbdare noile produse. Le cumperi și le încerci ca să vezi care sunt bune. Din gama largă de azi, NYX Make Up Products continuă să primească multă atenție de la amatorii de machiaj.

NYX este una dintre cele mai bune și cele mai populare mărci de produse pentru machiaj și stă mereu cu un pas înainte competiției atunci când vine vorba de cele mai învogă stiluri și gusturi. A devenit chiar marca de încredere pentru toți cei care folosesc machiaj și pentru cei care au bugetul limitat, dar vor să aibă un aspect minunat tot timpul.

Acestea sunt câteva din bestseller-urile NYX care sunt necesare oricărei truse de înfrumusețare:

NYX Soft Matte Lip Cream

Această cremă pentru buze mult îndrăgită de producători aplică o culoare crem buzelor înainte de a se transformă într-o culoare mată deosebită.

NYX Make Up: NYX Soft Matte Lip Cream
NYX Make Up: NYX Soft Matte Lip Cream

Crema are un miros dulce și este surprinzător de fină, ușoară și rezistentă. Pentru a aplica această cremă NYX mai bine, folosește un contur de buze înainte de a aplica culoarea. Poți alege între 38 de nuanțe pentru cremă.

NYX Jumbo Eye Pencil

Acesta este un creion pentru ochi foarte moale care va trasa conturul fără să se aghețe sau să se șteargă.  Este disponibil într-o gamă largă de 16 culori vii. Compoziția creionului folosește pudră și uleiuri minerale pentru a-l putea amesteca extrem de ușor.

Video: NYX Jumbo Eye Pencil

Creionul mai este și o unealtă multifuncțională. Poate fi folosit pentru un efect de umbră trasând pleoapele sau poate folosit ca bază pentru alte efecte.

NYX HD Studio Photogenic Concealer

Dacă vrei un produs NYX care să merite toți banii, această pudră poate acoperi toate cearcănele, petele de decoloare și alte imperfecțiuni, fără a fi vizibilă.

Este ideală pentru orice zi, mulțumită formulei speciale care oferă acoperire naturală pentru întreaga zi. Poți alege între 23 de nuanțe.

NYX Total Control Drop Foundation

Această bază de acoperire pentru față vă dă șansa de a vă personaliza machiajul ca un expert. Are o formulă lichidă pentru o acoperire completă, având un finisaj mat. Dacă pielea ta este uscată sau ai zone de piele uscată, acest produs te poate ajuta să îți hidratezi pielea și, în același timp, să controlezi secrețiile de sebum de pe față. Acest produs de la NYX este disponibil în 30 de nuanțe, cu siguranță vei găsi culoarea potrivită.

NYX Butter Gloss

Fanii luciului pentru buze ar trebui să se bucure pentru acest nou produs care cu siguranță va deveni noul lor favorit. Acest luciu este moale și fin, oferind o acoperire medie până la completă care se va topi pur și simplu pe buze, făcându-le moi, suple și irezistibile.

Mesaje similare: